HTC M4 e practic un HTC One cu modificări, iată o posibilă imagine

1.332 ori
<b>HTC M4 e practic un HTC One cu modificări, iată o posibilă imagine</b>Am tot auzit de HTC M4 în ultima vreme și chiar și înainte de MWC 2013 se vorbea despre acest model, un soi de HTC One mai mic și cu dotări midrange. Cei de la Phone Arena, prin intermediul @evleaks au pus mâna pe ceea ce pare a fi o randare a...

Am tot auzit de HTC M4 în ultima vreme și chiar și înainte de MWC 2013 se vorbea despre acest model, un soi de HTC One mai mic și cu dotări midrange. Cei de la Phone Arena, prin intermediul @evleaks au pus mâna pe ceea ce pare a fi o randare a acestui terminal, pe care o vedeți mai jos.

După cum știți HTC One avea numele de cod M7, deci e clar că M4 este înrudit cu handsetul. O comparație mai bună este următoarea: HTC M4 este pentru HTC One ce este Galaxy S III Mini pentru Galaxy S III. Aflăm că smartphone-ul va avea un display 720p de 4.3 inch, elemente de design similare cu One și un procesor dual core, plus 16 GB memorie internă.

Cantitatea de RAM este tot 2 GB, iar camera vine cu tehnologie Ultrapixel. HTC a optat pentru o baterie de 1700 mAh în acest caz, iar HTC M4 ar urma să sosească aproape de finalul trimestrului 2. Vom avea și o versiune LTE, iar OS-ul de la bordul acestui model este Android 4.2 Jelly Bean.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×