HTC Nexus S1 ar putea fi lansat în octombrie; vedem o presupusă imagine cu acesta

1.289 ori
<b>HTC Nexus S1 ar putea fi lansat în octombrie; vedem o presupusă imagine cu acesta</b>În această toamnă pe lângă debutul lui iPhone 7 și a variantei sale Plus așteptăm și lansarea de noi smartphone-uri Nexus. HTC se pare că este compania din spatele acestor modele ce sunt cunoscute pentru moment sub denumirile de Sailfish și Marlin. Azi

Aplicația de tip galerie numită Google Photos este puternic promovată de către Google la ora actuală, software ce primește și update-uri constante menite să aducă funcțiiinteresante la pachet. În cea mai nouă postare din partea companiei ce face referire la acest tool de editare și afișare a fotografiilor, vedem reprezentat și un smartphone misterios - unul ce s-ar putea dovedi a fi nimeni altul decât HTC Nexus S1 (Sailfish).

HTC Nexus Sailfish

Se remarcă faptul că telefonul seamănă destul de mult cu produsele HTC, fiind păstrate chiar și acele elemente de design nu tocmai atrăgătoare. Ne referim la marginile destul de generoase din extremitățile ecranului, dar și la partea de sus și de jos ce ocupă o bună parte din panoul frontal fără a fi cazul unor difuzoare stereo totuși. În schimb, vedem aici prezența unui strat de sticlă 2.5D ce este binevenit.

Odată cu imaginea de astăzi sosește și un zvon ce susține faptul că noile modele Nexus vor fi lansate în luna octombrie a acestui an alături de Android 7.0 Nougat la pachet. Ca dotări, telefonul ar urma să ne aducă un display Full HD de 5 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×