HTC M7 debutează În magazine pe 8 martie, la prețul de 649 euro

1.634 ori
<b>HTC M7 debutează În magazine pe 8 martie, la prețul de 649 euro</b>Site-ul francez frandroid.com a pus mâna pe un document al retailerului Phone House, în care era menționată dată de lansare a mult-asteptatului telefon HTC M7 și prețul sau. Aparent, acest model va costa 649.90 euro și va sosi în magazine pe 8...

Site-ul francez frandroid.com a pus mâna pe un document al retailerului Phone House, în care era menționată dată de lansare a mult-asteptatului telefon HTC M7 și prețul sau. Aparent, acest model va costa 649.90 euro și va sosi în magazine pe 8 martie.

Vă reamintesc că pe 19 februarie HTC are programat un eveniment oficial, în cadrul căruia e posibil să fie anunțat acest handset. HTC M7 a avut parte și de câteva teasere recent, de numeroase scăpări, atât de specificații, cât și de randari și fotografii hands on. Nu se poate spune că acest model mai e un mister și îl așteptăm cu nerăbdare pe acest nou flagship. HTC M7 va veni cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție Full HD, care va avea o densitate a pixelilor foarte ridicată.

Dotările sale mai includ și interfața HTC Sense 5.0 aplicată peste Android 4.2, o cameră de 13 megapixeli în spate, 32 GB memorie internă, conectivitate 4G LTE și NFC. Același document ajuns pe web indica și prezența unui design premium și a unor difuzoare duale cu tehnologie Beats Audio. Se pare că și BlackBerry Z10 este menționat în acest document drept sosind în următoarele zile. și acum o întrebare interesantă: ce ați alege între HTC M7 și BlackBerry Z10?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×