HP lansează În România noi terminale touch: ultrabook-uri, un desktop și o tabletă, HP ElitePad 900

Autor:  | Publicat în:  HP 1.168 ori
<b>HP lansează În România noi terminale touch: ultrabook-uri, un desktop și o tabletă, HP ElitePad 900</b>HP a lansat astăzi în România 5 noi produse cu ecran tactil, printre care se numără și ultrabookurile HP Envy Touchsmart Ultrabook 4, HP Spectre Touchsmart Ultrabook și HP Envy X2, plus desktopul TouchSmart All in One și tableta HP ElitePad 900....

HP a lansat astăzi în România 5 noi produse cu ecran tactil, printre care se numără și ultrabookurile HP Envy Touchsmart Ultrabook 4, HP Spectre Touchsmart Ultrabook și HP Envy X2, plus desktopul TouchSmart All in One și tableta HP ElitePad 900. Suntem în mod special interesați de această tabletă, deci hai să aflăm ce ne rezervă noul produs.

Sub deviza "tableta de CEO", ElitePad 900 a sosit la noi în țara drept produsul ideal pentru oamenii de afaceri. Terminalul poate fi accesorizat cu un docking station (HP ElitePad Docking Station), HP ElitePad Expansion Jacket și un Productivity Jacket. Tableta are o diagonală de 10.1 inch, aspect 16:10 și o cameră frontală cu suport 1080p. HP oferă BIOS Protection și Microsoft Defender pentru a proteja utilizatorii împotriva amenințărilor informatice de tot felul.

HP ElitePad 900

HP ElitePad 900rulează Windows 8 Pro, folosește un procesor Intel Atom Z2760, dispune de 2 GB RAM și 64 GB de stocare. Aflați și că acest terminal costă 3.799 lei cu TVA inclus, în cazul modelului WiFi și 4.149 lei în cazul modelului 3G. Tableta suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, dispune de slot microSDHC, măsoară 9.2 mm în grosime și cântărește mai puțin de 680 de grame. în spatele lui ElitePad 900 se afla o cameră de 8 megapixeli, iar device-ul are parte de o carcasă din aluminiu și protecție Corning Gorilla Glass 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×