HTC M7 va fi un super smartphone negru "cu interfața curată"; Iată noi detalii!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.540 ori
<b>HTC M7 va fi un super smartphone negru "cu interfața curată"; Iată noi detalii!</b>HTC One X a fost flagshipul producătorului taiwanez pentru început de 2012, iar în 2013 acest rol îi revine lui HTC M7. Terminalul a apărut într-o serie de zvonuri recente, fără a se contura clar o imagine a acestui model. Astăzi avem noi...

HTC One X a fost flagshipul producătorului taiwanez pentru început de 2012, iar în 2013 acest rol îi revine lui HTC M7. Terminalul a apărut într-o serie de zvonuri recente, fără a se contura clar o imagine a acestui model. Astăzi avem noi informații despre telefonul pe care e foarte probabil să îl vedem la CES 2013.

M7 ar rula Android 4.1.2 sau poate chiar o versiune ulterioară, cu o nouă variantă de HTC Sense la bord. E probabil vorba despre HTC Sense 5.0, despre care am mai auzit vorbindu-se și care se pare că ar aduce o interfață "simplă și curată", conform surselor companiei taiwaneze. Lockscreen-ul și aplicațiile HTC au primit o schimbare de UI majoră, se pare, iar HTC a dorit neapărat că softul sau să fie mai ușor de utilizat. Un exemplu de astfel de ușurință de utilizare este zona de control a volumului de pe ecran.

Acesta include un shortcut care va permite să ajungeți direct în zona de setări ale volumului telefonului. Designul acestui smartphone va fi destul de similar cu cel al lui HTC Droid DNA, cu o carcasă complet neagră și o margine discretă a ecranului. Despre M7 aflăm și că va include un CPU quad core Qualcomm Snapdragon, un display 1080p de 4.7 inch, 32 GB memorie internă și suport pentru conectivitate LTE. Produsul ar urma să ajungă pe piața în primul trimestru al acestui an, dacă totul merge bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×