Vernee Mars va fi un alt smartphone cu 6 GB RAM; aflăm astăzi detalii despre acesta

1.324 ori
<b>Vernee Mars va fi un alt smartphone cu 6 GB RAM; aflăm astăzi detalii despre acesta</b>După două terminale foarte apreciate de către public, referindu-ne în cazul de față la modelele Thor și Apollo Lite, compania chineză Vernee pregătește lansarea unui nou smartphone cu dotări high-end. Acesta se va numit Vernee Mars și îl vedem reprezentat

În ciuda faptului că Vernee este o companie proaspăt înființată, aceasta a reușit ca într-un termen scurt de timp să devină foarte cunoscută atât în Asia cât și la nivel european grație smartphone-urile lansate pe piață. Printre acestea se numără modelele Thor și Apollo Lite - terminale ce au ajuns la vânzare pentru prețuri foarte bune puse în raport cu specificațiile hardware pe care le întâlnim la bord.

Vernee Mars

Și lansarea de astfel de produse va continua și pe viitor, firma pregătind terminale foarte interesante. Unul dintre acestea va fi Vernee Mars - model așteptat în luna noiembrie cu display edge-to-edge, procesor octa-core MediaTek Helio P20 (MT6757) și cu un chip de 6 GB memorie RAM pentru o experiență de multitasking de top.

Din singura imagine disponibilă, se pare că telefonul va sosi într-o carcasă unibody din metal, marginile foarte subțiri din jurul ecranului fiind cu adevărat un punct principal de atracție. Posibil să fie vorba despre un display de 5.5 inch în cazul de față, deși nu ar fi deloc rău să primim de fapt chiar o diagonală mai redusă ce va face smartphone-ul mai compact. Ne așteptăm desigur și la un scanner de amprente, și la o cameră foto capabilă de captură 4K. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×