HTC M8, urmașul lui HTC One fotografiat În varianta de culoare albastră

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.871 ori
<b>HTC M8, urmașul lui HTC One fotografiat În varianta de culoare albastră</b>Au mai rămas mai puțin de 2 luni până ce va debuta următorul mare show tech, CES 2014, care ne va aduce un nou val de terminale de nouă generație. Printre ele s-ar putea număra și un nou flagship HTC, așa numitul HTC M8, fotografiat pe albastru...

Au mai rămas mai puțin de 2 luni până ce va debuta următorul mare show tech, CES 2014, care ne va aduce un nou val de terminale de nouă generație. Printre ele s-ar putea număra și un nou flagship HTC, așa numitul HTC M8, fotografiat pe albastru astăzi.

HTC One avea numele de cod HTC M7 atunci când a apărut prima oară pe Internet, iar un M8 ar fi în mod logic succesorul său. Observați că în mare designul este similar, iar scăparea vine de la un site din China. De remarcat și un orificiu ciudat în partea superioară spate a terminalului, deasupra camerei.

Acesta e prea mic pentru a fi un scanner de amprente, deci ar putea fi vorba de o cameră în plus, sau de un blitz în plus. Observați că HTC M8 nu poartă branding Beats Audio, după divorțul celor două companii. Noul HTC va adopta un corp complet metalizat și singurele modificări vor fi sesizate în zona marginilor sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×