Ambalajul lui OnePlus 3 fotografiat în premieră; Iată cum arată cutia alb-roşie a noului flagship

1.480 ori
<b>Ambalajul lui OnePlus 3 fotografiat în premieră; Iată cum arată cutia alb-roşie a noului flagship</b>La câteva ore după ce vă prezentam o serie de fotografii cu smartphone-ul OnePlus 3, iată că acum sosesc și câteva imagini ce ne prezintă ambalajul de retail destinat telefonului. Vedem numai puțin de 9 variante diferite pentru acest pachet, lucru ce

Cu câteva ore în urmă am văzut fotografii care aparent ni-l arătau pe OnePlus 3, iar acum au apărut şi imagini cu ambalajul acestui telefon. Cutia poate fi văzută mai jos, în combinaţia de culori alb-roşu asociată acestui brand.

Sursa este aceeaşi care a postat şi fotografiile hands on, deci tindem să îi dăm crezare. Ambalajul este minimalist, fără vreo fotografie a produsului şi afişând cifra 3 pe un fundal roşu sau alb, confirmând practic ca noul flagship se va numi OnePlus 3. Acest model va fi important pentru producătorul sau, care după un OnePlus One cald şi un OnePlus 2 cam rece, se va cimenta în conştiinţa colectivă ca producător apreciat de telefoane sau doar un one hit wonder.

Ce e drept şi OnePlus X a făcut o impresie bună, deci există speranţe. În ce îl priveşte pe OnePlus 3, el e aşteptat cu dotări ce includ un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 sau 6 GB RAM şi 32 GB stocare. Ne aşteptăm şi la o baterie de 3500 mAh la interior şi o cameră principală de 16 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×