HTC Magic, al doilea telefon Android al companiei, anuntat astazi la MWC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.276 ori
<b>HTC Magic, al doilea telefon Android al companiei, anuntat astazi la MWC</b>Iata ca HTC Dream, sau T-Mobile G1 are in sfarsit un urmas, noul telefon dotat cu OS Google Android purtand numele de Magic. Terminalul va fi distribuit in exclusivitate de catre Vodafone si este foarte similar cu G1, in afara de tastatura glisanta...

Iata ca HTC Dream, sau T-Mobile G1 are in sfarsit un urmas, noul telefon dotat cu OS Google Android purtand numele de Magic. Terminalul va fi distribuit in exclusivitate de catre Vodafone si este foarte similar cu G1, in afara de tastatura glisanta QWERTY, la care s-a renuntat, in favoarea unui design mai slim.

HTC Magic soseste, ca si predecesorul sau, cu un display touchscreen de 3.2 inchi, suport pentru conectivitate GSM/GPRS/EDGE, UMTS, GPS, Wi-Fi, o camera de 3 megapixeli cu autofocus, Bluetooth si USB. Handsetul imparte pana si procesorul Qualcomm 7201A de 528 MHz si memoria RAM de 192 MB cu Dream G1, dar iata ca macar ROM-ul s-a dublat, la 512 MB.

Putem considera noul HTC Magic un HTC Dream fara tastatura si... poate in viitor si cu o versiune imbunatatita a lui Google Android la bord. Daca aruncam o privire pe lista cu toate terminalele pe care HTC le va lansa in acest an, descoperim ca Magic este telefonul ce purta numele de cod Sapphire, care se pare ca va poposi si in magazinele T-Mobile la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×