Samsung Valencia si memoria sa de 20 GB, prezenti la MWC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.614 ori
<b>Samsung Valencia si memoria sa de 20 GB, prezenti la MWC</b>Ce loc mai bun sa anunti un Samsung Valencia decat la Barcelona? Terminalul a fost prezentat oficial astazi, in cadrul Mobile World Congress 2009, el fiind in mod clar un smartphone destinat messagingului. Ca dovada avem tastatura sa QWERTY, pe care se...

Ce loc mai bun sa anunti un Samsung Valencia decat la Barcelona? Terminalul a fost prezentat oficial astazi, in cadrul Mobile World Congress 2009, el fiind in mod clar un smartphone destinat messagingului. Ca dovada avem tastatura sa QWERTY, pe care se poate scrie foarte usor, conform celor prezenti la MWC.

Samsung Valencia suporta conectivitate tri-band EDGE si soseste cu Windows Mobile 6.1 Standard, suport 3G si un procesor ST Micro 8810 de 393 MHz. Printre specificatiile sale se numara si 128 MB ROM, 128 MB RAM, o memorie de 20 GB (sau nu), un display QVGA cu rezolutie de 320 x 230 pixeli si o baterie care rezista 7 ore in mod convorbire.

In ce priveste memoria de 20 GB, exista o controversa, depistata de catre cei de la wmexperts.com. Desi standul Microsoft anunta telefonul drept unul cu memorie interna de 20 GB, setarile sale aratau prezenta a doar 2 GB spatiu de stocare si aceia prin intermediul unui card de memorie. Sa fie vorba de o eroare a organizatorilor, a celor de la Samsung, sau a softului?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×