HTC Magic invadeaza Europa si Asia; lansare in premiera in Spania

1.403 ori
<b>HTC Magic invadeaza Europa si Asia; lansare in premiera in Spania</b>HTC Magic, cel de-al doilea telefon Android produs de HTC si urmasul lui Dream G1 a sosit ieri in Spania, in premiera, urmand ca acest terminal sa fie lansat pe rand in cele mai mari tari europene, dar si in cateva tari asiatice. Spre exemplu, Magic va...

HTC Magic, cel de-al doilea telefon Android produs de HTC si urmasul lui Dream G1 a sosit ieri in Spania, in premiera, urmand ca acest terminal sa fie lansat pe rand in cele mai mari tari europene, dar si in cateva tari asiatice.

Spre exemplu, Magic va sosi in Taiwan pe 30 aprilie, prin intermediul celor de la HTC si China Taiwan Telecom, dar stim ca handsetul va functiona si in retele Vodafone, cum este cazul Marii Britanii, care va "primi" terminalul pe 1 mai. T-Mobile Germania pregateste de asemenea o lansare a lui Magic in mai, dar si update-ul Cupcake pentru G1.

HTC Magic va debuta in Italia prin operatorul TIM in data de 4 mai si in Franta prin SFR France in data de 6 mai. Aflam si ca handsetul va fi lansat in Austria la inceputul lunii viitoare, iar revenind la update-ul german de software, Cupcake va veni cu functii cum ar fi o tastatura virtuala aditionala, suport pentru inregistrare si playback video, ajustarea automata a ecranului si suport pentru headseturi Bluetooth.

Oare cand va sosi acest promitator telefon si in Romania? Banuim ca il vom vedea in magazine pana in luna iunie, cel mai probabil prin Vodafone.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×