HTC 10 în varianta "Roşu Camellia" va sosi în Taiwan în curând; Îl aşteptăm şi internaţional

1.028 ori
<b>HTC 10 în varianta "Roşu Camellia" va sosi în Taiwan în curând; Îl aşteptăm şi internaţional</b>HTC 10 a fost mult mai bine primit de public şi revieweri decât predecesorul său, HTC One M9, în special datorită camerei care se poate bate de la egal cu Galaxy S7 şi LG G5. Un neajuns era că versiunile de culoare ale acestui model nu erau la fel de..

HTC 10 a fost mult mai bine primit de public şi revieweri decât predecesorul său, HTC One M9, în special datorită camerei care se poate bate de la egal cu Galaxy S7 şi LG G5. Un neajuns era că versiunile de culoare ale acestui model nu erau la fel de fistichii precum ale rivalilor. Ei bine acum problema s-a rezolvat.

HTC a confirmat lansarea unei versiuni "Roşu Camellia" a lui HTC 10, care sosi pe piaţa din Taiwan în următoarele zile. Nu e chiar o premieră, pentru că utilizatorii din Japonia au primit aceeaşi variantă prin operatorul KDDI începând cu 10 iunie. La debutul sau pe 15 aprilie, terminalul sosea pe negru, gri, argintiu şi auriu, deci varietatea e binevenita.

HTC 10 de culoare rosie

HTC speră că prin lansarea acestei versiuni să impulsioneze vânzările de modele HTC 10, oferind extra varietate la capitolul culori. Între timp continuă pierderile trimestriale, cu ultimele 3 luni aducând 475 milioane de dolari pe minus pentru firmă taiwaneză. Aşteptăm în continuare ca HTC 10 să îşi facă simţit impactul, împreună cu headsetul VR HTC Vive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×