Opera Mini cunoaste o crestere exploziva a utilizarii, cu 157% mai mult decat anul trecut

Autor:  | Publicat în:  Software 1.170 ori
<b>Opera Mini cunoaste o crestere exploziva a utilizarii, cu 157% mai mult decat anul trecut</b>Opera Mini a cunoscut o crestere impresionanta la capitolul utilizare, vizualizari ale paginilor web si transferuri de date in aceasta luna. Astfel, in luna martie a lui 2009, peste 23 de milioane de persoane au folosit Opera Mini, o crestere cu 12.1%,...

Opera Mini a cunoscut o crestere impresionanta la capitolul utilizare, vizualizari ale paginilor web si transferuri de date in aceasta luna. Astfel, in luna martie a lui 2009, peste 23 de milioane de persoane au folosit Opera Mini, o crestere cu 12.1%, fata de luna februarie si cu peste 157%, fata de luna martie a anului trecut.

Acesti utilizatori au vizualizat peste 8.6 miliarde de pagini in luna martie a acestui an, iar din februarie pana acum, vizualizarile au crescut cu 17.4%, in vreme ce diferenta dintre 2008 si 2009 la acest capitol este de 255%. Cresterea transferurilor de date subliniaza si valoarea browserului Opera Mini pentru operatorii globali.

In luna martie a acestui an, Opera Mini a permis transferul a 148 milioane de MB de date pe telefoanele din toata lumea. Din februarie, traficul de date a crescut cu pana la 19.3%, cu mentiunea ca datele din Opera Mini sunt comprimate cu 90%. Daca datele nu ar fi comprimate, utilizatorii browserului ar fi vizualizat nu mai putin de 1.4 PB de date in martie. In comparatie cu luna martie a anului trecut, traficul a crescut cu 319%.

Raportul complet in legatura cu performantele lui Opera Mini este disponibil la aceasta adresa.

[Via: Opera.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×