Opera Mini cunoaste o crestere exploziva a utilizarii, cu 157% mai mult decat anul trecut

1.196 ori
<b>Opera Mini cunoaste o crestere exploziva a utilizarii, cu 157% mai mult decat anul trecut</b>Opera Mini a cunoscut o crestere impresionanta la capitolul utilizare, vizualizari ale paginilor web si transferuri de date in aceasta luna. Astfel, in luna martie a lui 2009, peste 23 de milioane de persoane au folosit Opera Mini, o crestere cu 12.1%,...

Opera Mini a cunoscut o crestere impresionanta la capitolul utilizare, vizualizari ale paginilor web si transferuri de date in aceasta luna. Astfel, in luna martie a lui 2009, peste 23 de milioane de persoane au folosit Opera Mini, o crestere cu 12.1%, fata de luna februarie si cu peste 157%, fata de luna martie a anului trecut.

Acesti utilizatori au vizualizat peste 8.6 miliarde de pagini in luna martie a acestui an, iar din februarie pana acum, vizualizarile au crescut cu 17.4%, in vreme ce diferenta dintre 2008 si 2009 la acest capitol este de 255%. Cresterea transferurilor de date subliniaza si valoarea browserului Opera Mini pentru operatorii globali.

In luna martie a acestui an, Opera Mini a permis transferul a 148 milioane de MB de date pe telefoanele din toata lumea. Din februarie, traficul de date a crescut cu pana la 19.3%, cu mentiunea ca datele din Opera Mini sunt comprimate cu 90%. Daca datele nu ar fi comprimate, utilizatorii browserului ar fi vizualizat nu mai putin de 1.4 PB de date in martie. In comparatie cu luna martie a anului trecut, traficul a crescut cu 319%.

Raportul complet in legatura cu performantele lui Opera Mini este disponibil la aceasta adresa.

[Via: Opera.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×