XPERIA X2 confirmat din greseala, de Skyhook

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.169 ori
<b>XPERIA X2 confirmat din greseala, de Skyhook</b>Cateodata pe unii oficiali ii ia gura pe dinainte si scapa informatii pretioase, dupa cum este si cazul lui Ted Morgan, fondatorul Skyhook si CEO-ul acestei companii. Acesta a "scapat" faptul ca Xperia X2 este real, fara ca Sony Ericsson sa fi mentionat...

Cateodata pe unii oficiali ii ia gura pe dinainte si scapa informatii pretioase, dupa cum este si cazul lui Ted Morgan, fondatorul Skyhook si CEO-ul acestei companii. Acesta a "scapat" faptul ca Xperia X2 este real, fara ca Sony Ericsson sa fi mentionat vreodata handsetul oficial.

In cadrul unui interviu cu Giga-om, Ted Morgan afirma ca "a incercat sa implementeze serviciile business bazata pe locatie pe noul Xperia X2", dar ca firma sa a pierdut contractul in favoarea celor de la Google, care ofera o alternativa gratuita. Aflam si ca X2 va fi bazat pe Windows Mobile si suntem surprinsi de aceasta dezvaluire, care parea ca nu va mai veni, in aceasta era dominata de Android.

Dupa ce am vazut zeci de concepte ale terminalelor Xperia, unele chiar cu Android la bord, iata ca X2 se materializeaza, chiar si sub forma de zvon. Sony Ericsson va trebui sa ia o pozitie oarecare, fata de aceasta informatie si poate ca va anunta handsetul, scutindu-ne de o asteptare lunga si de inca o serie de imagini "scapate".

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×