HTC Nexus Marlin primeşte o nouă randare, arată ca un hibrid de LG Nexus 5X şi HTC 10

1.899 ori
<b>HTC Nexus Marlin primeşte o nouă randare, arată ca un hibrid de LG Nexus 5X şi HTC 10</b>Aruncăm astăzi o privire asupra unei noi randări pentru HTC Nexus Marlin - modelul ce urmează a ne oferi un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. La prima vedere se pare că într-adevăr acest model

Dacă HTC Nexus Sailfish a tot scăpat pe web şi aflam că şi Marlin va adopta designul său, ei bine azi primim o randare noua a acestui misterios Marlin. Se pare că HTC ar fi mers pe modelul de design al lui HTC 10 şi nu pe acea abordare cu o treime din sticlă în spate-sus, ca la Nexus Sailfish.

HTC Nexus Marlin

Vă reamintesc că HTC ar trebui să producă două modele Nexus în acest an, un model cu ecran de 5 inch şi unul cu diagonală de 5.5 inch. Acesta din urmă ar fi cel din imagine, cu un look ce aduce cu un hibrid între LG Nexus 5X şi HTC 10. Observăm şi că panoul frontal are muchiile curbate şi faptul că avem o cameră principală de mari dimensiuni, cu telemetru laser.

Handsetul ar trebui să ruleze Androud Nougat şi să vină cu un corp metalic solid, poate şi un pic gros faţă de pretenţiile actuale. Evident privim cu precauţie aceasta randare apărută parcă de nicăieri şi realizată după cele mai noi zvonuri de către cei de la TechDroider. Un aspect important de menţionat aici e faptul că dimensiunile exacte ale telefonului nu au scăpat încă pe web, deci creatorul randarii a speculat mai ales în zona frontală.

Cum vi se pare acest model, mai ales în comparaţie cu arătosul Nexus Sailfish?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×