HTC Omni = Google Phone?

Autor:  | Publicat în:  Google 976 ori
<b>HTC Omni = Google Phone?</b>Probabil v-ati fi asteptat ca dupa evenimentul organizat de Google ieri si lansarea sistemului mobil de operare Android sa vedem si o lansare triumfala a lui Google Phone... Deocamdata telefonul se lasa asteptat, dar putem presupune ca rolul sau va fi...

Probabil v-ati fi asteptat ca dupa evenimentul organizat de Google ieri si lansarea sistemului mobil de operare Android sa vedem si o lansare triumfala a lui Google Phone... Deocamdata telefonul se lasa asteptat, dar putem presupune ca rolul sau va fi jucat "sub acoperire" de unul dintre noile terminale HTC. Puteti admira mai jos modelul HTC Universal, similar cu presupusul Google Phone:

Una dintre speculatiile recente anunta handsetul HTC Omni drept Google Phone-ul ideal. Aflasem despre acest telefon in urma cu aproximativ un an, acesta fiind mentionat si de catre reprezentantii Google sub numele "Dream". Trebuie sa va reamintim ca HTC-ul mentionat anterior a fost folosit ca unitate demo pentru sistemul de operare proaspat lansat de Google. Trebuie sa recunoastem ca exista multe similaritati intre Omni si Dream, de la marimea terminalelor, la touchscreenul dreptunghiul si tastatura glisanta QWERTY.

Terminalul pe care l-ati putut vedea in imaginea de mai sus este predecesorul lui Omni, HTC universal, al carui mecanism folosit in cazul ecranului seamana cu cel al presupusului Google Phone. Vom mai vedea cu siguranta o serie de zvonuri din aceeasi categoria si acum urmeaza ca probabil Samsung sa fie "pandit", toate lansarile sale fiind suspectate ca ar fi Google Phone-uri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×