HTC One A9 se va lansa pe 20 octombrie; compania taiwaneză confirmă evenimentul de presă

Autor:  | Publicat în:  HTC 756 ori
<b>HTC One A9 se va lansa pe 20 octombrie; compania taiwaneză confirmă evenimentul de presă</b>Cu două telefoane proaspăt lansate astăzi, HTC nu se lasă și ne pregătește un alt eveniment pentru luna imediat următoare. Este vorba despre conferința pregătită pentru data de 20 octombrie, o zi &icirc;n care cel mai probabil &icirc;l vom...

Cu două telefoane proaspăt lansate astăzi, HTC nu se lasă și ne pregătește un alt eveniment pentru luna imediat următoare. Este vorba despre conferința pregătită pentru data de 20 octombrie, o zi în care cel mai probabil îl vom vedea pe nimeni altul decât HTC One A9, un mid-range cu look inspirat din iPhone 6.

Telefonul în cauză urmează a sosi cu display Full HD de 5 inch (1920 x 1080 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 620, cu 3 GB RAM și 32 GB memorie internă. De asemenea, recent a ieșit la iveală și faptul că HTC One A9 va aduce un scanner de amprente integrat sub butonul home frontal.

Revenind la evenimentul programat pentru data de 20 octombrie, aflăm că acesta va fi transmis în regim live începând de la ora 19:00 (ora României). Nu putem să nu observăm și hashtag-ul acestei conferințe, și anume #BeBrilliant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×