QuickMobile începe cu o zi mai devreme livrările pentru iPhone 6s și 6s Plus

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.118 ori
<b>QuickMobile începe cu o zi mai devreme livrările pentru iPhone 6s și 6s Plus</b>Deși cei care au pre-comandat un iPhone 6s / 6s Plus de la QuickMobile, se așteptau ca acesta să le fie livrat abia din data de 30 septembrie, iată că retailerul le face o surpriză acestor clienți prin expedierea coletelor &icirc;ncă de astăzi....

Deși cei care au pre-comandat un iPhone 6s / 6s Plus de la QuickMobile, se așteptau ca acesta să le fie livrat abia din data de 30 septembrie, iată că retailerul le face o surpriză acestor clienți prin expedierea coletelor încă de astăzi. Odată cu această informație aflăm și câte pre-comenzi au fost realizate.

QuickMobile dezvăluie că încă din data de 12 septembrie, au fost înregistrate aproximativ 1000 de comenzi, 400 din acestea fiind însumate doar în primele 3 zile. Această cifră este cu adevărat importantă chiar și dacă luăm în calcul faptul că toate aceste 1000 de telefoane ar fi fost versiuni iPhone 6s de 16 GB. 

QuickMobile începe cu o zi mai devreme livrările pentru iPhone 6s și 6s Plus

După cum v-am informat anterior, QuickMobile vinde toate variantele iPhone 6s și 6s Plus, cel mai ieftin model fiind iPhone 6s 16 GB, device ce costă 3.599 lei. Prețurile ajung până la 5.199 lei pentru modelul de 128 GB iPhone 6s Plus. Toate aceste terminale pot fi găsite, și desigur comandate de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×