HTC One disponibil acum și În varianta aurie

1.205 ori
<b>HTC One disponibil acum și În varianta aurie</b>Auriul lui iPhone 5s a făcut această nuanță populară în ultimele luni, diferite alte handseturi fiind disponibile în această versiune. Acum este rândul lui HTC One să primească o "poleială" de acest gen. &nbsp; Aceasta nu e varianta suflată...

Auriul lui iPhone 5s a făcut această nuanță populară în ultimele luni, diferite alte handseturi fiind disponibile în această versiune. Acum este rândul lui HTC One să primească o "poleială" de acest gen.

Aceasta nu e varianta suflată cu aur a celor de la Gold Genie, ci doar un One cu o culoare modificată. După cum se observă, e vorba de un auriu discret și subtil, unul apropiat mai degrabă de culoarea bej, decât de auriul pe care ni-l imaginam noi. Dotările rămân neschimbate și includ un CPU quad core Snadpragon 600, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și display de 4.7 inch Full HD.

între timp așteptăm și mai multe zvonuri despre urmașul acestui model, așa numitul HTC M8. El ar putea sosi la CES 2014 sau MWC 2014, dar până atunci așteptăm să vedem și ce versiuni de culoare va avea HTC One Max, disponibil deja pe piața locală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×