OxygenOS disponibil acum în cea mai nouă versiune community build pentru OnePlus 3 şi Oneplus X

891 ori
<b>OxygenOS disponibil acum în cea mai nouă versiune community build pentru OnePlus 3 şi Oneplus X</b>S-a discutat tot mai intens în ultima vreme despre unificarea lui OxygenOS cu HydrogenOS - platforme ce vor compune un singur build așteptat pe terminalele OnePlus. Până când acest lucru se va întâmpla, aflăm astăzi că OxgenOS Community Build ajunge la

În ultima vreme s-a discutat tot mai intens despre unificarea lui HydrogenOS şi OxygenOS într-un singur build, care va sosi pe modelele OnePlus, dar până atunci mai avem câteva update-uri de primit. Printre ele se numără şi cel mai nou Community Build pentru OnePlus 3 şi OnePlus X, detaliat mai jos.

Reţineţi că un Community Build nu e chiar versiunea finală şi în continuare mai are buguri şi imperfecţiuni. Deocamdată e vorba despre OxygenOS, în varianta Community Build, disponibilă pe OnePlus X şi OnePlus 3. Acesta din urmă ajunge la versiunea 3.5.2 şi primeşte un buton "Kill All Background Processes" în meniul Recents, notificări îmbunătăţite pentru apeluri şi îmbunătăţiri şi pentru Battery Saver.

Oferă şi suport pentru un dialer mai rapid şi coduri PIN de până la 6 cifre. OnePlus X ajunge la OxygenOS Community Build 3.1.1 şi are nevoie de un pachet de download de 760 MB. Suportă mutarea aplicaţiilor pe cardul SD, viteză şi acurateţe crescută la touch şi HFR îmbunătăţit la captura video. Bugurile vor fi raportate către dezvoltatori şi corectate ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×