Huawei Glory 4, cel mai nou telefon octa core prezentat În noi imagini

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.424 ori
<b>Huawei Glory 4, cel mai nou telefon octa core prezentat În noi imagini</b>Huawei Glory 4 a fost subiect de scăpări cu 2 weekenduri în urmă, cu accentul pe specificații și includerea unui procesor octa core la bordul său. Ei bine astăzi luăm contact și cu designul acestui terminal, care nu arată deloc rău. &nbsp; Vă...

Huawei Glory 4 a fost subiect de scăpări cu 2 weekenduri în urmă, cu accentul pe specificații și includerea unui procesor octa core la bordul său. Ei bine astăzi luăm contact și cu designul acestui terminal, care nu arată deloc rău.

Vă reamintesc că Glory 4 va avea un CPU MediaTek la interior, un octa core real, care folosește toate cele 8 core-uri pentru sarcinile mai solicitante, nu doar câte 4 alternativ ca Exynos 5 Octa de la Samsung. Dotările acestui device includ 2 GB RAM, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 5 MP, plus un display HD cu diagonală necunoscută.

Putem totuși deduce din imagini ca acesta nu va fi un phablet, de vreme ce nu pare chiar atât de mare. Scăparea menționează și 16 GB memorie internă, iar Huawei Glory 4 sună ca un terminal cu dotări midrange spre high end, ieșind în evidență doar procesorul. Observ și o personalizare a UI-ului, una destul de jucăușă dacă ne luăm după iconuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×