HTC One Google Edition confirmat de aceeași sursă care a confirmat Galaxy S4 Google Edition

1.552 ori
<b>HTC One Google Edition confirmat de aceeași sursă care a confirmat Galaxy S4 Google Edition</b>Zvonuri despre un HTC One Google Edition au apărut cu puțin înainte de Google I/O 2013, evenimentul de săptămâna trecută în cadrul căruia a debutat Samsung Galaxy S4 în ediție Google. Ei bine, acum aceeași sursă care vorbea despre S4 GE are...

Zvonuri despre un HTC One Google Edition au apărut cu puțin înainte de Google I/O 2013, evenimentul de săptămâna trecută în cadrul căruia a debutat Samsung Galaxy S4 în ediție Google. Ei bine, acum aceeași sursă care vorbea despre S4 GE are informații despre un HTC One cu aceeași personalizare.

Russel Holly de la Geek.com confirmă sosirea acelui model, afirmând că a aflat de la "multiple surse" că acest One este real și va sosi în următoarele săptămâni. E vorba despre un smartphone HTC One care renunță la HTC Sense 5.0 și oferă experienta Android 4.2 (sau poate chiar 4.3) pură și fără bloatware.

Vă reamintesc că a existat un mic teaser la Google I/O, astfel că în vreme ce era anunțat Galaxy S4 GE un official HTC a postat pe Twitter că putem cumpăra un Galaxy S4 cu Android stock sau... putem astepta. Această misterioasă fraza ar avea sens în contextul lansării unui One cu software stock. HTC a încercat mereu să fie deschisă comunității de dezvoltatori și pasionați de personalizarea lui Android, ei formând și HTCDev, un grup special de dezvoltatori pentru comunitatea de modderi si flasheri.

Există deja un HTC One Developer Edition cu bootloader deblocat, deci de ce nu ar exista și o ediție Google?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×