Smartphone-urile Google Pixel vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistență la contactul cu apa

Autor:  | Publicat în:  Google 1.072 ori
<b>Smartphone-urile Google Pixel vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistență la contactul cu apa</b>O nouă informație despre smartphone-urile Google Pixel și Google Pixel XL iese astăzi la iveală, și anume faptul că terminalele vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistența la stropii de apă. Această caracteristică este adoptată și de către modelul

O nouă zi debutează cu o informație referitoare la noile modele Pixel pregătite de către cei de la Google în parteneriat cu taiwanezii de la HTC. Aparent, cele două smartphone-uri urmează a beneficia de standardul de certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa, precum stropirea accidentală sau picăturile de ploaie - asta pentru maxim 5 minute. De asemenea, standardul promite și protejarea terminalelor contra prafului.

După cum ați aflat deja, Google Pixel și Pixel XL vor sosi oficial pe data de 4 octombrie - fiind programat un eveniment de presă în New York. Vom primi dotări similare precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, un chip de 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu suport pentru captură video 4K Ultra HD.

Lista de specificații hardware va fi completată de către un port USB Type-C, un scanner de amprente și de o cameră selfie de 5 sau 8 megapixeli. Cel mai probabil Android 7.1 Nougat va fi preinstalat pe ambele smartphone-uri, iar din punct de vedere al prețului se pare că trebuie să ne așteptăm la sume ceva mai piperate comparativ cu cele practicate pentru modelele Nexus. Un preț de 650 dolari ar fi destinat lui Google Pixel. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×