Smartphone-urile Google Pixel vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistență la contactul cu apa

1.156 ori
<b>Smartphone-urile Google Pixel vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistență la contactul cu apa</b>O nouă informație despre smartphone-urile Google Pixel și Google Pixel XL iese astăzi la iveală, și anume faptul că terminalele vor beneficia de certificare IP53 pentru rezistența la stropii de apă. Această caracteristică este adoptată și de către modelul

O nouă zi debutează cu o informație referitoare la noile modele Pixel pregătite de către cei de la Google în parteneriat cu taiwanezii de la HTC. Aparent, cele două smartphone-uri urmează a beneficia de standardul de certificare IP53 pentru rezistența la contactul cu apa, precum stropirea accidentală sau picăturile de ploaie - asta pentru maxim 5 minute. De asemenea, standardul promite și protejarea terminalelor contra prafului.

După cum ați aflat deja, Google Pixel și Pixel XL vor sosi oficial pe data de 4 octombrie - fiind programat un eveniment de presă în New York. Vom primi dotări similare precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, un chip de 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu suport pentru captură video 4K Ultra HD.

Lista de specificații hardware va fi completată de către un port USB Type-C, un scanner de amprente și de o cameră selfie de 5 sau 8 megapixeli. Cel mai probabil Android 7.1 Nougat va fi preinstalat pe ambele smartphone-uri, iar din punct de vedere al prețului se pare că trebuie să ne așteptăm la sume ceva mai piperate comparativ cu cele practicate pentru modelele Nexus. Un preț de 650 dolari ar fi destinat lui Google Pixel. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×