Noi fotografii cu Google Pixel și Pixel XL ajung pe web; se confirmă totodată și lansarea programată pentru 4 octombrie!

Autor:  | Publicat în:  Google  HTC 891 ori
<b>Noi fotografii cu Google Pixel și Pixel XL ajung pe web; se confirmă totodată și lansarea programată pentru 4 octombrie! </b>Este momentul ca astăzi să ne îndreptăm atenția către noi fotografii în care smartphone-urile Google Pixel și Google Pixel XL își fac apariția. Vedem că terminalele sunt în stare de funcționare, și desigur faptul că avem de-a face aici cu varianta pe alb

Noile terminale mobile Google Pixel și Google Pixel XL apar astăzi în noi fotografii, de această dată fiind vorba despre handset-uri aflate în stare de funcționare. Vedem variantele pe alb a celor două modele, și desigur elementele de design ce ne amintesc de faptul că HTC este firma contractată pentru dezvoltarea acestor dispozitive. 

Google Pixel

Se remarcă asemănarea cu HTC One A9, și din păcate avem parte de margini destul de generoase în partea de sus și jos a panoului frontal. După cum puteți vedea, nici marginile din extremitățile laterale ale ecranului nu sunt ultra-subțiri precum avem în cazul altor produse de pe piață. 

Google Pixel

Vă amintim că varianta de tip phablet numită Pixel XL va opta pentru un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, pentru un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și pentru o cameră foto principală de 12 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD. Model compact - Pixel - va aduce un display de 5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), același procesor quad-core Snapdragon 820, dar și senzorul de 12 megapixeli.

Google Pixel

Ambele terminale vor oferi porturi USB Type-C, scanner de amprente, și sistemul de operare Android 7.1 Nougat la bord. Se pare că prețul pentru Google Pixel va începe de la 649 dolari pe piața din SUA, suma de pornire practicată și de către Apple pentru noul iPhone 7. 

Vedeți mai sus și invitația de presă pentru evenimentul programat de Google pentru data de 4 octombrie, zi în care vom afla totul despre Pixel și Pixel XL!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×