HTC One M10 este așteptat în primul trimestru din 2016 cu display Quad HD și procesor Snapdragon 820

1.674 ori
<b>HTC One M10 este așteptat în primul trimestru din 2016 cu display Quad HD și procesor Snapdragon 820</b>Pe l&acirc;ngă flagship-urile pregătite de către Samsung și LG pentru acest an, vom avea parte și de un model similar dezvoltat de către HTC, un produs de la care avem mari așteptări. Noi zvonuri sosite din China confirmă faptul că...

Pe lângă flagship-urile pregătite de către Samsung și LG pentru acest an, vom avea parte și de un model similar dezvoltat de către HTC, un produs de la care avem mari așteptări. Noi zvonuri sosite din China confirmă faptul că într-adevăr HTC One M10 va fi lansat în primul trimestru din 2016, cel mai probabil în cadrul Mobile World Congress.

concept

Acest viitor terminal va sosi cu display Quad HD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, dar și cu un senzor foto actualizat. De asemenea, informațiile de astăzi ne dezvăluie că One M10 va păstra construcția uni-body din metal cu spate curbat, design ce aparent va fi mai elegant în comparație cu One M9.

Tot la capitolul dotări hardware ne așteptăm la 3 sau 4 GB memorie RAM, la un senzor foto frontal cu tehnologie ultrapixel și poate la un port USB Type-C. Ținând cont de ultimele terminale lansate de către taiwanezi, și HTC One M10 ar putea renunța la marginile negre din jurul ecranului, sosind în același timp și cu difuzoare stereo integrate subtil în panoul frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×