CES 2016: LG prezintă un panou de ecran OLED flexibil cu diagonală de 18 inch

980 ori
<b>CES 2016: LG prezintă un panou de ecran OLED flexibil cu diagonală de 18 inch</b>Showul american CES aduce mereu prototipuri şi inovaţii &icirc;n cantitate mai mare dec&acirc;t MWC, asta e sigur. Printre noutăţile de la ediţia din acest an se numără şi cele de la standul LG, precum ecranul flexibil de 18 inch de mai jos....

Showul american CES aduce mereu prototipuri şi inovaţii în cantitate mai mare decât MWC, asta e sigur. Printre noutăţile de la ediţia din acest an se numără şi cele de la standul LG, precum ecranul flexibil de 18 inch de mai jos.

Secţiunea LG Display e responsabilă cu acest proiect, care s-ar putea concretiza sub forma unei tablete flexibile la un moment dat. LG investise 825 de milioane de euro în segmentul LG Display vara trecută, axându-se pe dezvoltarea de ecrane flexibile. Ideea era de a crea un televizor rulabil, ce poate fi luat la purtător cu uşurinţă.

Totuşi se va începe cu panouri cu diagonală mai mică, precum cel din imagine. De obicei la CES vedem şi noi modele G Flex, dar deocamdată nu avem indicii în această privinţă. Aşteptam mai degrabă o tabletă rulabila şi flexibilă, dar aceasta ar trebui să aibă nu doar un display de acest gen, ci şi o baterie flexibilă şi o porţiune de saşiu de acest tip.

Suntem siguri că şi Samsung vor da replică cu un produs similar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×