HTC One (M8) Ace apare pe web și dispare misterios foarte rapid..

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.420 ori
<b>HTC One (M8) Ace apare pe web și dispare misterios foarte rapid..</b>în ultima vreme am asistat mai mult la scăpări ale lui Samsung Galaxy S5 Prime, cu câte o apariție timidă a rivalului HTC One M8 Prime între timp. Ei bine azi o fotografie foarte interesantă a fost postată pe site-ul ifanr.com, care a scos rapid...

în ultima vreme am asistat mai mult la scăpări ale lui Samsung Galaxy S5 Prime, cu câte o apariție timidă a rivalului HTC One M8 Prime între timp. Ei bine azi o fotografie foarte interesantă a fost postată pe site-ul ifanr.com, care a scos rapid știrea, semn că s-a întâmplat ceva! Ifanr au numit modelul HTC One fashion edition însă numele fișierului este "htc-one-ace1.jpg", ceea ce ne indică un posibil nume HTC One (M8) Ace.

Din câte văd acest smartphone e foarte curbat și pare a avea o carcasă din plastic. Site-ul de mai sus a dat ca indiciu și o mențiune a celor de la HTC pe Twitter și anume un citat din faimosul arhitect Gaudi: "linia dreaptă aparține omului, curba lui Dumnezeu". Apoi suntem îndemnați să rămânem pe frecvența pentru noutăți, deci urmează probabil o lansare.

Nu m-ar mira că HTC să fure lumina reflectoarelor de la Microsoft și lansările sale de pe 20 mai sau de la LG și al său G3 lansat pe 27 mai. HTC One M8 Ace va aduce un procesor Snapdragon 801, ecran Full HD de 5 inch, deci dotările nu se schimbă, dar se schimbă carcasa. Văd că în acest caz blitzul pare a fi mutat sus, iar terminalul are o curbură inedită.  Se renunță și la camera Duo în favoarea uneia clasice iar cluloarea pare a se potrivi cu un leak mai vechi a lui @evleaks.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×