HTC One M8 ar putea primi În curând noi variante de culoare: roșu, albastru și roz

1.132 ori
<b>HTC One M8 ar putea primi În curând noi variante de culoare: roșu, albastru și roz</b>La fel cum și HTC One M7 a beneficiat de o serie de carcase colorate după lansarea oficială, iată că și modelul flagship de anul acesta va primi în curând noi variante de culoare printre care se numără următoarele nuanțe: roșu, albastru și...

La fel cum și HTC One M7 a beneficiat de o serie de carcase colorate după lansarea oficială, iată că și modelul flagship de anul acesta va primi în curând noi variante de culoare printre care se numără următoarele nuanțe: roșu, albastru și roz. După cum bine știm, în acest moment HTC One M8 este disponibil doar în variantele de culoare gri, argintiu sau auriu.

Persoana din spatele informației cu privire la faptul că HTC One M8 va primi noi variante de culori este nimeni altul decât Evan Peters, persoană ce administrează contul de Twitter @evleaks. Totodată, ne așteptăm ca în următoarele luni pe piață să își facă apariția și HTC One Mini 2, model care spre deosebire de fratele mai mare nu va beneficia de o cameră foto duală.

Din punct de vedere al culorilor disponibile până în acest moment, personal consider că varianta de culoare gunmetal gray se potrivește cel mai bine acestui telefon. Voi ce alegere ați face din punct de vedere al nuanței de culoare pentru HTC One M8?

HTC One M8 prețuri actualizate:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×