Android 4.4 KitKat ajunge la o cotă de 8.5% din totalul release-urilor Android

722 ori
<b>Android 4.4 KitKat ajunge la o cotă de 8.5% din totalul release-urilor Android</b>Adoptarea lui Android 4.4 KitKat se extinde cu fiecare lună ce trece, pe măsură ce ne apropiem de lansarea unui nou Android. Astfel, de la 1.8% în februarie s-a ajuns la 2.5% în martie și până la 5.3% în aprilie. Să vedem și cum stăm la...

Adoptarea lui Android 4.4 KitKat se extinde cu fiecare lună ce trece, pe măsură ce ne apropiem de lansarea unui nou Android. Astfel, de la 1.8% în februarie s-a ajuns la 2.5% în martie și până la 5.3% în aprilie. Să vedem și cum stăm la început de mai.

în acest moment, Android 4.4 KitKat a ajuns la 8.5% cota dintre toate versiunile Android. Google a actualizat statisticile legate de platformă să, acoperind toate terminalele care se conectează la Play Store în perioada de 7 zile până la 1 mai. în această perioadă analizată, în afară de cota lui KitKat am descoperit că Android 4.1-4.3 adică Jelly Bean a atins 60.8%, o scădere față de 61.4% în aprilie.

între timp Android 4.0 Ice Cream Sandwich a înregistrat la rândul său un picaj, ajungând de la 14.3% la 13.4% în mai. Honeycomb rămâne la 0.1%, același procentaj din ultimele luni. Gingerbread a ajuns de la 17.8% în aprilie la 16.2% acum, iar Froyo a picat de la 1.1% la 1%. Un boost pe care îl primește KitKat în aceste ultime săptămâni este creșterea de vânzări a flagshipurilor precum Xperia Z2, HTC One M8 și Galaxy S5, toate cu cel mai nou Android al momentului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×