HTC One M8 Dual-sim primește certificare din partea Agenției de Comunicare din Rusia

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.004 ori
<b>HTC One M8 Dual-sim primește certificare din partea Agenției de Comunicare din Rusia</b>De curând, cei de la Mobiletelefon.ru au scos la iveală faptul că HTC One M8 în versiunea dual-sim tocmai a primit certificare din partea Agenției de Comunicare din Rusia (ROSCOM). Aflăm că spre deosbire de modelul standard One M8, acesta vine cum...

De curând, cei de la Mobiletelefon.ru au scos la iveală faptul că HTC One M8 în versiunea dual-sim tocmai a primit certificare din partea Agenției de Comunicare din Rusia (ROSCOM). Aflăm că spre deosbire de modelul standard One M8, acesta vine cum era de așteptat cu două sloturi sim, dar totodată se renunță la slotul pentru carduri microSD.

Restul specificațiilor rămân la fel, specificații printre care regăsim un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de stocare, o cameră foto DUO cu tehnologie ultrapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și o baterie de 2.600 mAh.

HTC One M8 Dual-sim primește certificare din partea Agenției de Comunicare din Rusia

Rămâne să vedem când va fi anunțată oficial această nouă versiune a lui HTC One M8, și dacă se vor efectua modificări și la capitolul preț. Dacă vă numărați printre cei care vor să sacrifice memorie externă pentru un slot sim în plus, atunci HTC One M8 Dual-sim este soluția.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×