Ambasadorul SUA În Elveția a depus jurământul pe un Kindle

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 806 ori
<b>Ambasadorul SUA În Elveția a depus jurământul pe un Kindle</b>După ce am văzut câțiva pompieri din SUA depunând juramentul pe o Biblie digitală pe un iPad, acum un ambasador al Statelor Unite face același lucru, dar folosește un e-reader. Suzi LeVine, ambasador SUA în Elveția a depus jurământul pentru a...

După ce am văzut câțiva pompieri din SUA depunând juramentul pe o Biblie digitală pe un iPad, acum un ambasador al Statelor Unite face același lucru, dar folosește un e-reader. Suzi LeVine, ambasador SUA în Elveția a depus jurământul pentru a fi instituită în funcție folosind un Kindle Touch.

Scade oare simbolismul jurământului dacă el e realizat pe suport digital? Se va întâmpla oare acest jurământ și la tribunale în curând, pe o Biblie digitală? Deja îl vedem pe Barack Obama dând autografe pe iPaduri și vedem tablete și telefoane folosite de preoți pentru a citi slujbele. în acest ritm îi dau cititului de pe hârtie maxim 10 ani, iar scrisului de mână maxim 20 până ce va fi uitat.

Pe de o parte salvăm pădurile, dar pe de altă ne putem confrunta cu probleme de memorare. E cunoscut faptul că e mult mai ușor să memorezi informația citită pe hârtie decât pe un ecran. E pur și simplu felul în care suntem construiți și va trebui să treacă multă vreme până ne vom adapta la ecrane drept furnizori de informație scrisă și memorabilă.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×