Ambasadorul SUA În Elveția a depus jurământul pe un Kindle

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 794 ori
<b>Ambasadorul SUA În Elveția a depus jurământul pe un Kindle</b>După ce am văzut câțiva pompieri din SUA depunând juramentul pe o Biblie digitală pe un iPad, acum un ambasador al Statelor Unite face același lucru, dar folosește un e-reader. Suzi LeVine, ambasador SUA în Elveția a depus jurământul pentru a...

După ce am văzut câțiva pompieri din SUA depunând juramentul pe o Biblie digitală pe un iPad, acum un ambasador al Statelor Unite face același lucru, dar folosește un e-reader. Suzi LeVine, ambasador SUA în Elveția a depus jurământul pentru a fi instituită în funcție folosind un Kindle Touch.

Scade oare simbolismul jurământului dacă el e realizat pe suport digital? Se va întâmpla oare acest jurământ și la tribunale în curând, pe o Biblie digitală? Deja îl vedem pe Barack Obama dând autografe pe iPaduri și vedem tablete și telefoane folosite de preoți pentru a citi slujbele. în acest ritm îi dau cititului de pe hârtie maxim 10 ani, iar scrisului de mână maxim 20 până ce va fi uitat.

Pe de o parte salvăm pădurile, dar pe de altă ne putem confrunta cu probleme de memorare. E cunoscut faptul că e mult mai ușor să memorezi informația citită pe hârtie decât pe un ecran. E pur și simplu felul în care suntem construiți și va trebui să treacă multă vreme până ne vom adapta la ecrane drept furnizori de informație scrisă și memorabilă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×