HTC One M8 Google Edition disponibil spre vânzare acum

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.432 ori
<b>HTC One M8 Google Edition disponibil spre vânzare acum</b>La puțin timp după punerea în vânzare a lui HTC One M8 am asistat la debutul variantei sale Google Edition, disponibilă și ea acum la vânzare. Puteți comanda chiar acum versiunea de M8 cu Android stock la bord din Google Play Store dacă vă...

La puțin timp după punerea în vânzare a lui HTC One M8 am asistat la debutul variantei sale Google Edition, disponibilă și ea acum la vânzare. Puteți comanda chiar acum versiunea de M8 cu Android stock la bord din Google Play Store dacă vă aflați în SUA de exemplu.

Acest device vine fără skinul Sense și fără colecția de funcții specifice HTC, pe care probabil că le puteți descărca din Play Store, dacă vă simțiți nostalgici uneori. HTC One M8 GE costă 699 de dolari, iar oficial el ar fi livrat în 2-3 săptămâni după plasarea comenzii. Evident, specificațiile rămân la fel, iar avantajul aici este actualizarea mai rapidă a lui Android.

Până acum versiunile Google de Galaxy S4 și HTC One au primit noile release-uri de Android mai rapid decât variantele cu skin custom vândute de operatori. O altă veste bună e că odată cu sosirea lui HTC One M8 Google Edition a scăzut și prețul lui HTC One Google Edition, la doar 499 de dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×