Avem și prețuri pentru noul HTC One M8! Iată sumele oficiale!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.760 ori
<b>Avem și prețuri pentru noul HTC One M8! Iată sumele oficiale!</b>știam chiar înainte de lansarea noului HTC One M8 că el va fi pus în vânzare chiar de azi și că vor urma și detalii despre preț imediat după debut. Ei bine, după ce v-am informat cât costă acest device la Quickmobile.ro, acum avem detalii...

știam chiar înainte de lansarea noului HTC One M8 că el va fi pus în vânzare chiar de azi și că vor urma și detalii despre preț imediat după debut. Ei bine, după ce v-am informat cât costă acest device la Quickmobile.ro, acum avem detalii despre un preț oficial.

Astfel, HTC recomandă la vanzarea la liber o sumă de 650 dolari pentru HTC One M8. Telefonul este disponibil între timp în UK la magazinele Phones4u din Londra și poate fi cumpărat de cei prezenți de mâine dimineață. Retailerul aplică un preț piperat, de 876 de dolari, la liber. și alți retaileri locali au acest produs, precum Carphone Warehouse (909 dolari la liber) sau EE. Există și promoții ce includ accesorii precum difuzorul BoomBass, care ar costa separat 120 de dolari, dar e inclus la pachet de Phones4u.

Există și varianta unei achiziții de la Phones4u sau Carphone Warehouse gratuit, cu abonament de 69 de dolari pe lună.

Pe lângă difuzor, mai este oferit un credit de 25 de lire pentru cumpărături din Play Store și o husă folio pentru device. Să vedem și ce oferte vom avea la noi, de îndată ce produsul sosește pe cale oficială. Ar fi drăguț să vedem și credite în Google Play acordate la noi în țară!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×