Operatorii din China Încep să respingă iPhone 5c, Îi considera prețul prea mare

1.045 ori
<b>Operatorii din China Încep să respingă iPhone 5c, Îi considera prețul prea mare</b>Se pare că o parte din operatorii din China ar fi refuzat să mai pună în vânzare iPhone 5c, considerând că produsul are prețul prea mare pentru publicul lor. Vestea vine după ce vă informam într-un articol detaliat despre o posibilă campanie...

Se pare că o parte din operatorii din China ar fi refuzat să mai pună în vânzare iPhone 5c, considerând că produsul are prețul prea mare pentru publicul lor. Vestea vine după ce vă informam într-un articol detaliat despre o posibilă campanie de denigrare a acestui produs.

Acum descoperim că operatorii refuza să își mai suplimenteze stocurile de 5c, ceea ce nu sună prea bine pentru Apple. Aparent și operatorii taiwanezi procedează la fel, în frunte cu Chunghwa Telecom, cel mai mare operator din acea zonă. Aparent, cei 3 mari operatori din Taiwan sunt nemulțumiți că au vândut în jur de 20.000 - 30.000 de unități iPhone 5c de la lansarea sa.

Cea mai mare problemă la acest device e prețul, mai ales într-o țară precum China, unde salariile sunt mult mai mici decât în SUA sau Europa de Vest. în China un iPhone 5c de 16 GB costa în jur de 620 de dolari, cu mult mai mare decât salariul mediu de 260 de dolari din cele mai prospere zone ale Chinei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×