Samsung primește un brevet pentru o husă S View cu două ferestre decupate

1.442 ori
<b>Samsung primește un brevet pentru o husă S View cu două ferestre decupate</b>Husele S View de la Samsung sunt ușor de recunoscut în marea de accesorii de pe piață, datorită decupajului care ne permite să vedem o porțiune a ecranului. Ei bine, Samsung a brevetat de curând și un nou tip de astfel de husa. &nbsp; Nouă...

Husele S View de la Samsung sunt ușor de recunoscut în marea de accesorii de pe piață, datorită decupajului care ne permite să vedem o porțiune a ecranului. Ei bine, Samsung a brevetat de curând și un nou tip de astfel de husa.

Nouă varianta de S View ar avea două ferestre în loc de una, dacă ne luăm după fotografiile din documentele oficiale. De obicei fereastra din S View oferă acces rapid la funcții precum răspunderea la apeluri sau realizarea de fotografii. în plus, pot fi afișate și informații despre notificări și apeluri ratate astfel.

Cu două ferestre am putea avea și mai multe informații și metode de interacțiune. încă nu e clar ce va implementa Samsung în cazul decupajului numărul 2. Ar putea fi o zonă dedicată informațiilor meteo, orei și datei. Ca de obicei, un brevet nu înseamnă că produsul va și deveni realitate în curând. Acest accesoriu s-ar potrivi totuși mai bine pe un Galaxy Note 4, datorită mărimii crescute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×