HTC One M9 are parte de o nouă scăpare prin intermediul @upleaks; difuzoarele subtile lipsesc

1.295 ori
<b>HTC One M9 are parte de o nouă scăpare prin intermediul @upleaks; difuzoarele subtile lipsesc</b>Cu&nbsp;doar c&acirc;teva zile &icirc;nainte de debutul show-ului Mobile World Congress 2015 din Barcelona, era de așteptat ca imaginile cu terminalele ce urmează a fi dezvăluite să sosească acum &icirc;ntr-un număr foarte mare, lucru ce se și...

Cu doar câteva zile înainte de debutul show-ului Mobile World Congress 2015 din Barcelona, era de așteptat ca imaginile cu terminalele ce urmează a fi dezvăluite să sosească acum într-un număr foarte mare, lucru ce se și întâmplă. HTC One M9 este din nou ținta zvonacilor, mai precis a celor de la @upleaks.

Aceștia au prezentat acum câteva minute două noi randări cu One M9, smartphone care în ciuda așteptărilor noastre adoptă același design ca și predecesorul său. Deși nu este un lucru atât de rău, o actualizare la capitolul design ar fi fost văzută cu alți ochi de către fanii actuali ai brandului.

De asemenea, @upleaks ne promite că noi imagini vor fi postate și în cursul zilei de mâine. Observăm și prezența logo-urilor 4G LTE și Snapdragon, detalii ce confirmă practic prezența unui chip octa-core Qualcomm Snapdragon 810. Personal încă mai sper ca HTC One M9 să arate altfel odată lansat. Care este părerea voastră?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×