HTC One M9 disponibil și la eMAG pentru un preț de 3.349 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 840 ori
<b>HTC One M9 disponibil și la eMAG pentru un preț de 3.349 lei</b>După ce ieri magazinele online și operatorii locali afișau noul HTC One M9 &icirc;n stoc, iată că acum și eMAG listează la comandă flagship-ul taiwanez pe 2015. Acest retailer vinde smartphone-ul pe argintiu sau gri &icirc;nchis la un preț de...

După ce ieri magazinele online și operatorii locali afișau noul HTC One M9 în stoc, iată că acum și eMAG listează la comandă flagship-ul taiwanez pe 2015. Acest retailer vinde smartphone-ul pe argintiu sau gri închis la un preț de 3.349 lei în versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare.

Acest device a sosit recent în redacția Mobilissimo, un clip detaliat de unboxing fiind disponibil chiar aici. De asemenea, așa cum am aflat anterior de la evenimentul de lansare local, oficialii HTC au declarat faptul că prețul recomandat pentru modelul One M9 este de 3.199 lei, sumă ce este un pic cam piperată.

În ciuda acestui aspect, specificațiile aduse la pachet sunt unele de tip high-end, printre acestea numărându-se un display FHD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810. Puteți comanda telefonul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×