HTC One M9 Unboxing: la cutie nouă, smartphone cu straie (aproape) noi (Video)

2.132 ori
<b>HTC One M9 Unboxing: la cutie nouă, smartphone cu straie (aproape) noi (Video)</b>HTC One M9 a fost anunţat oficial pe 1 martie, la MWC 2015, acolo unde l-am văzut &icirc;n acţiune pentru prima oară. Acum flagshipul HTC pe anul 2015 a ajuns şi &icirc;n Rom&acirc;nia, unde a primit un eveniment de debut pe 31 martie. Ei bine,...

HTC One M9 a fost anunţat oficial pe 1 martie, la MWC 2015, acolo unde l-am văzut în acţiune pentru prima oară. Acum flagshipul HTC pe anul 2015 a ajuns şi în România, unde a primit un eveniment de debut pe 31 martie. Ei bine, iată-l deja şi pe masa de teste Mobilissimo.ro şi mai jos îi puteţi admira unboxingul.

Am realizat deja un mini review al acestui handset cu ocazia lansării sale în România, iar acum ne pregătim de un mega review. Smartphone-ul ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile.ro, care îl vinde la preţul de 3.199 lei, pe argintiu, negru şi auriu. Cutia are acelaşi format ca şi cea a lui M8, doar că acum nu mai afişează o imagine cu handsetul pe capac, ci are o textură punctată, ce aduce puţin cu o... "plasă anti insecte".

HTC One M9 Unboxing

În cutie se află handsetul, o pereche de căşti similare cu ale lui M8 și M7, dopuri pentru căşti, încărcătorul şi cablu USB. Avem la dispoziţie şi o cheiţă pentru accesarea sloturilor nano SIM şi microSD, dar şi o serie de manuale şi adaptorul pentru încărcător. HTC One M9 măsoară 9.6 mm în grosime, fiind cu 0.2 mm mai gros decât HTC One M8.

El cântăreşte totuşi 157 de grame, deci cu 3 grame mai puţin decât predecesor. Ca noutăţi la capitolul design se remarcă mutarea butonului On/Off de sus în zona dreaptă, sub butoanele de volum, plus faptul că avem acum o margine proeminenta a handsetului, care aduce cu un accesoriu bumper. Această margine are o culoare metalizată diferită faţă de cea din spate (dual tone). Spre exemplu modelul primit de noi de la Quickmobile are marginea aurie şi spatele argintiu.

HTC One M9 Unboxing: la cutie nouă, smartphone cu straie (aproape) noi (Video)

Smartphone-ul vine cu camera de 20.7 MP în spate, o cameră frontală Ultrapixel de 4 MP, 3 GB RAM şi procesor octa core Snapdragon 810. Avem la bord şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o baterie de 2840 mAh si difuzoare BoomSound cu suport Dolby. Pe partea software se află aici Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense 7.0, ce aduce Teme personalizabile, un BlinkFeed uşor modificat şi Sense Home, care afişează aplicaţii în funcţie de necesităţile voastre.

Revenim cu o recenzie detaliată în curând! [FORUM]

Prețul actualizat al lui HTC One M9 îl puteți afla de pe QuickMobile.ro.

HTC One M9 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×