HTC One M9 în varianta unlocked primește Android 7.0 în SUA; curând și în alte regiuni din jurul lumii

1.053 ori
<b>HTC One M9 în varianta unlocked primește Android 7.0 în SUA; curând și în alte regiuni din jurul lumii</b>Iată că la scurt timp de la debutul lui Android 7.0 Nougat pe smartphone-ul HTC 10, vedem acest release disponibil și pentru flagship-ul de anul trecut numit HTC One M9. Pachetul software sosește pentru început doar pe piața din SUA și doar pentru acele

Aproape de sfârșitul lunii noiembrie, mai precis pe data de 25 a lunii, smartphone-ul HTC 10 era actualizat la noua versiune Android 7.0 Nougat în SUA, fiind vorba despre variantele unlocked comercializate aici. Începând de astăzi, pachetul software cu pricina sosește și pe modelele One M9 unlocked din aceeași regiune, urmând ca în perioada următoare să îl vedem distribuit și în alte locații din jurul lumii. 

După cum bine știți, acest telefon nu a avut parte de un debut prea spectaculos și asta pentru că procesorul Snapdragon 810 aflat la interior se încălzea destul de tare chiar și la simpla rulare a unui test benchmark. A urmat apoi o versiune actualizată ce ne aducea procesorul Snapdragon 810 v2.0, dar cu toate acestea popularitatea handset-ului nu a crescut pe cât se aștepta compania.

Cu toate acestea, el reprezintă o alegere interesantă de luat în calcul la ora actuală, mai ales dacă punem la socoteală faptul că este ultimul model din seria One M ce aduce difuzoare stereo cu tehnologie Boomsound la pachet, o dotare pe care actualul flagship nu o oferă din păcate. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×