Xiaomi Mi 5 primește actualizarea la MIUI 8.2 bazată pe Android Nougat; momentan doar în versiunea cu ROM chinez

1.812 ori
<b>Xiaomi Mi 5 primește actualizarea la MIUI 8.2 bazată pe Android Nougat; momentan doar în versiunea cu ROM chinez</b>Deși are ceva vechime pe piață, putem spune că smartphone-ul Xiaomi Mi 5 încă se ține bine. Acesta adoptă un design premium și nici dotările hardware nu sunt deloc rele ținând cont de prețul său de comercializare. Aflăm astăzi că telefonul tocmai ce a

Lansat în luna februarie a anului trecut, iată că smartphone-ul Xiaomi Mi 5 este astăzi actualizat la sistemul de operare Android 7.0 Nougat prin intermediul noului release MIUI 8.2. Din păcate pentru moment acesta este destinat doar telefoanelor cu ROM de China, dar ne așteptăm ca în scurt timp să vedem Nougat disponibil și pe varianta globală a flagship-ului Xiaomi de la începutul lui 2016.

Xiaomi Mi 5 Nougat

Se pare că MIUI 8.2 în varianta bazată pe Android Nougat aduce numeroase îmbunătățiri și rezolvări de bug-uri, un nou centru asociat setărilor de securitate și un așa numit 'desktop assistant'. De asemenea, primim și noile sunete Xiaomi de sistem pentru realizarea unui screenshot, la blocarea și deblocarea telefonului, dar și atunci când telefonul se încarcă.

It also comes with some new default Xiaomi system sounds when you take a screenshot, lock/unlock the phone or when the Xiaomi Mi 5 is charging. This new update brings also a new redesigned notification bar that offers clear, unobstructed view of all incoming notifications.  If you’re getting ready to update, be prepared since it’s 1.3GB large so be prepared to download it from here, after you read this guide. It’s for the Chinese ROM so the International ROM owners will have to wait until they get theirs.

Vedem și o bară de notificări redesenată și aflăm că pachetul software are o mărime de 1.3 GB. După cum am precizat mai sus, el este destinat doar telefoanelor Xiaomi Mi 5 cu ROM de China, motiv pentru care nu recomandăm instalarea sa. Vom reveni cu detalii imediat ce avem vești despre versiunea internațională MIUI 8.2 pentru Mi 5. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×