ZTE Axon 7 primeşte actualizarea la Android 7.1.1 Nougat via OTA

2.517 ori
<b>ZTE Axon 7 primeşte actualizarea la Android 7.1.1 Nougat via OTA</b>Încet, încet cota de piață a sistemului de operare Android Nougat crește și asta pe măsură ce noi smartphone-uri sunt actualizate la noul release. De astăzi pe lista de telefoane ce rulează Android Nougat chiar în versiunea 7.1.1 Nougat este și ZTE Axon 7

ZTE Axon 7, unul dintre puţinele telefoane care au venit direct cu suport Google Daydream VR a primit în această săptămână actualizarea la Android 7.1.1 Nougat via OTA. Terminal flagship lansat la mijloc de 2016, el intră în rând cu mai marii modelelor pilot de anul trecut, trecând la cea mai noua varianta de Nougat.

A debutat cu Android Marshmallow la bord şi în sfârşit mai aduce şi o veste bună pentru compania care a avut probleme recent. ZTE a avut probleme cu încălcarea sancţiunilor impuse de SUA către Iran, urmând a plăti 1 miliard de dolari amendă. Şi asta după ce avusese o campanie de crowdfunding eşuată pentru ZTE Hawkeye. De remarcat faptul că actualizarea la Android 7.1.1 vine la o lună după ce Axon 7 o primise pe cea pentru Android 7.0 Nougat.

Doar câteva modele de pe piaţa suportă Android 7.1.1 la nivel oficial, deci acest model e în companie selectă. Noul release aduce emoji-uri proaspete, suport pentru apelare WiFi în reţeaua T-Mobile, optimizări DayDream şi security patch-uri noi. Ar trebui să fie incluse şi shortcut-urile launcher speciale. Telefonul e demn de luat în calcul pentru achiziţie şi azi, având dotări solide, precum camera de 20 MP, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi ecran Quad HD de 5.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×