Allview V2 Viper S va primi actualizarea la Android Nougat din trimestrul 2

1.479 ori
<b>Allview V2 Viper S va primi actualizarea la Android Nougat din trimestrul 2</b>Brașovenii de la Allview s-au întors cu vești bune de la MWC 2017. Mai precis, utilizatorii de terminale V2 Viper S vor fi bucuroși să afle că telefonul de față va primi curând actualizarea la Android 7.0 Nougat. Update-ul va sosi OTA din trimestrul 2

În toamna anului trecut cei de la Allview au lansat pe plan local și smartphone-ul V2 Viper S - produs care se pregătește de actualizarea la Android 7.0 Nougat. Vorbim despre un terminal foarte apreciat de către utilizatori, unul ce a integrat conceptul Fast Pass, adică o interfață software aerisită care permite flexibilitate în alegerea aplicațiilor, dar și viteze de răspuns considerabil mai bune.

Update-ul urmează a sosi via OTA în trimestrul doi al acestui an și printre noutățile aduse avem pentru început autonomia sporită, experiența multitasking îmbunătățită grației funcției Split Screen, dar și de un sistem de personalizare în detaliu a interfeței telefonului V2 Viper S. 

Acesta vine echipat cu un display Full HD de 5.5 inch, cu un procesor octa-core tactat la o frecvență de 1.3 GHz și cu un chip generos de 3 GB RAM. Avem cameră foto principală de 13 megapixeli, senzor selfie de 5 megapixeli, suport 4G LTE și o baterie de 3000 mAh. Prețul actual al telefonului este de 942 lei pe site-ul allview.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×