HTC One M9 primeşte un clip promoţional narat de Robert Downey Jr. (Video)

734 ori
<b>HTC One M9 primeşte un clip promoţional narat de Robert Downey Jr. (Video)</b>Toată lumea se &icirc;ntreabă ce s-a ales mai exact de acea campanie promoţională HTC, &icirc;n care se &icirc;nvestise un miliard de dolari şi care &icirc;l avea &icirc;n centru pe Robert Downey Jr... Ei bine, iată că actorul care l-a jucat pe...

Toată lumea se întreabă ce s-a ales mai exact de acea campanie promoţională HTC, în care se învestise un miliard de dolari şi care îl avea în centru pe Robert Downey Jr... Ei bine, iată că actorul care l-a jucat pe Iron Man revine la asocierea cu HTC, dar doar că voice over la un clip promoţional pentru HTC One M9.

HTC a publicat recent două clipuri de acest gen, primul în care ne prezintă pe un fundal cosmic telefonul, luând naştere prin contopirea metalelor şi al doilea bazat mai mult pe emoţie. Cu ocazia primului clip putem vedea toate micile detalii ale lui HTC One M9, încercând să mai găsim noi diferenţe faţă de One M8. Al doilea clip include toate aspectele emoţionale care trebuie "bifate" de o reclamă ce mizează pe sufletul privitorului.

Avem copii din ţările sărace, un bebeluş, o cerere în căsătorie, culturi şi civilizaţii din toată lumea, oameni care se ţin de mână şi oameni care participă la un concert sau un meci. Cuvintele cheie sunt "we're all one" şi reclama e bine realizată, arătând modul în care un telefon HTC uneşte oamenii. Să fie acesta începutul unei noi campanii de advertising care să îl aibă pe actor în centru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×