HTC One M9e este certificat de TENAA; smartphone cu display de 5 inch și procesor octa-core

1.070 ori
<b>HTC One M9e este certificat de TENAA; smartphone cu display de 5 inch și procesor octa-core</b>&Icirc;n plin sezon de zvonuri, iată că astăzi descoperim existența unui nou smartphone dezvoltat de către compania taiwaneză HTC. Este vorba despre HTC One M9e, device ce primește astăzi certificarea din partea autorității chineze TENAA....

În plin sezon de zvonuri, iată că astăzi descoperim existența unui nou smartphone dezvoltat de către compania taiwaneză HTC. Este vorba despre HTC One M9e, device ce primește astăzi certificarea din partea autorității chineze TENAA. În rândurile de mai jos vom afla și ce specificații aduce acest model.

Printre dotările sale hardware întâlnim un display IPS Full HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 2.2 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare + un slot microSD de până la 128 GB. Primim Android 5.0.2 Lollipop, un senzor foto principal de 13 megapixeli, dar și un modul selfie de 4 megapixeli.

HTC One M9e

Din punct de vedere al dimensiunilor, HTC One M9e este copia fidelă a lui One M9, acesta având o lungime de 144.6 mm, o lățime de 69.7 mm, respectiv o grosime de 9.61 mm. Acest lucru ne dezvăluie faptul că M9e ar putea fi o versiune mid-range a flagship-ului din acest an, la fel ca și One M8s, telefon despre care v-am vorbit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×