ZTE E3 primește certificarea TENAA; smartphone cu Android 5.1 și tastatură fizică alfanumerică

1.080 ori
<b>ZTE E3 primește certificarea TENAA; smartphone cu Android 5.1 și tastatură fizică alfanumerică</b>Producătorul chinez ZTE ne ia prin suprindere astăzi, odată cu apariția unui nou smartphone în baza de date TENAA. Nu este vorba despre un smartphone obișnuit, ci despre un terminal cu tastatură alfanumerică ce adoptă un procesor quad-core, sistemul de

Majoritatea producătorilor de pe piață ne-au obișnuit în ultimii ani cu lansări de terminale mobile inteligente, produse ce adoptă panouri touchscreen și alte dotări high end. Există totuși și unele companii ce decid să nu lase complet istoria în spate, cum este cazul celor de la ZTE a căror creație o vedeți mai jos.

Avem de-a face aici cu un terminal clasic la prima vedere, unul care este totuși un pic mai special la interior. Primim în cazul de față o tastatură fizică alfanumerică, un procesor quad-core de 1.0 GHz, 512 MB memorie RAM și 4 GB spațiu de stocare. Display-ul adus de către ZTE E3 măsoară 3.5 inch, iar la pachet mai primim și o baterie de 2400 mAH.

În mod clar telefonul este unul destinat persoanelor în vârstă, optându-se pentru o tastatură cu butoane generoase, dar și pentru butoane sub forma unor rotițe pentru un control mai facil asupra volumului sau a posturilor de Radio. Aflați că ZTE E3 vine cu o cameră foto principală de 2 megapixeli, cu un senzor frontal VGA și cu suport microSD. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×