HTC One M9s debutează în Taiwan, cu procesor Helio X10 şi camera de 13 MP; Preţul e mai accesibil decât pentru M9

Autor:  | Publicat în:  HTC 842 ori
<b>HTC One M9s debutează în Taiwan, cu procesor Helio X10 şi camera de 13 MP; Preţul e mai accesibil decât pentru M9</b>HTC a prezentat &icirc;n Taiwan astăzi &icirc;ncă o variantă a lui HTC One M9, noul model numindu-se HTC One M9s. Acest device schimbă&nbsp;procesorul şi camera principală de pe modelul original, dar păstrează designul. &nbsp; Terminalul costă...

HTC a prezentat în Taiwan astăzi încă o variantă a lui HTC One M9, noul model numindu-se HTC One M9s. Acest device schimbă procesorul şi camera principală de pe modelul original, dar păstrează designul.

Terminalul costă 397 de dolari şi va sosi pe piaţă pe 20 noiembrie. Principalele modificări faţă de HTC One M9 sunt procesorul, astfel că Snapdragon 810 e înlocuit cu MediaTek Helio X10, dar şi camera principală, care în loc de senzor de 20 MP primeşte unul de 13 MP. Handsetul măsoară 9.61 mm în grosime, are o baterie de 2840 mAh, display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

La bord se află şi o cameră frontală Ultrapixel, difuzoare BoomSound cu tehnologie Dolby şi slot microSD cu suport pentru până la 2 TB. Telefonul are rolul de a creşte vânzările HTC în trimestrul 4, conform surselor din Taiwan, mai ales că preţul sau nu e rău deloc.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×