HTC One Max se vinde doar prin Vodafone deocamdată, costă În jur de 3100 de lei la liber

2.789 ori
<b>HTC One Max se vinde doar prin Vodafone deocamdată, costă În jur de 3100 de lei la liber</b>Anunțat la începutul acestei săptămâni, phabletul HTC One Max va fi disponibil doar prin Vodafone (UK) pentru început și avem și primul preț pentru device. El va fi vândut la liber la preț de 600 de lire sterline, echivalentul a 3150 de lei....

Anunțat la începutul acestei săptămâni, phabletul HTC One Max va fi disponibil doar prin Vodafone (UK) pentru început și avem și primul preț pentru device. El va fi vândut la liber la preț de 600 de lire sterline, echivalentul a 3150 de lei.

Terminalul cu diagonală de 5.9 inch ar putea păstra exclusivitatea Vodafone și în alte țări, inclusiv în România. Există evident și varianta unui abonament, iar în Marea Britanie e vorba despre un contract pe 24 de luni, cu tarif de 49 de lire pentru handset și 47 de lire plătite în fiecare lună. Prețul menționat mai sus, de 3150 de lei se aplică la Mobilefun.co.uk, un retailer online din UK, echivalentului unui evoMAG.ro de la noi dacă vreți.

Mă aștept la sume peste 3000 de lei și odată cu sosirea lui One Max în țara noastră, mai ales că nici Galaxy Note 3 nu e departe de această sumă, iar cele două modele sunt rivale. Dacă mă întrebați pe mine, acest duel e câștigat din start de Galaxy Note 3, care are dotări mai bune, e mai compact, cel puțin judecând după diagonală și are și stylus și funcții în plus.

Voi ce model ați alege și de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×