Xiaomi MI3 vinde tot stocul În doar 90 de secunde

2.327 ori
<b>Xiaomi MI3 vinde tot stocul În doar 90 de secunde</b>Xiaomi MI3, smartphone de abia lansat în China a stabilit un nou record, vânzând tot stocul de terminale în doar 90 de secunde. După cum știți deja, companiei chineze i s-a alăturat de curând și Hugo Barra, fost oficial Google. &nbsp; Xiaomi se...

Xiaomi MI3, smartphone de abia lansat în China a stabilit un nou record, vânzând tot stocul de terminale în doar 90 de secunde. După cum știți deja, companiei chineze i s-a alăturat de curând și Hugo Barra, fost oficial Google.

Xiaomi se remarcă prin terminale mobile de calitate la preț redus și dotările lor nu sunt deloc rele, având în vedere prețul. Xiaomi Mi3 a fost prezentat la începutul lunii septembrie împreună cu un Smart TV 3D MiTV, iar ambele terminale au fost "sold out" foarte rapid. Contul oficial de Twitter Xiaomi afirma chiar că au fost vândute 100.000 de telefoane și 3000 de televizoare într-un total de aproximativ 3 minute.

Aceste vânzări se aplică doar în China deocamdată, deci Xiaomi are toate motivele să creadă și într-un succes internațional. MI3 e disponibil într-o versiune de 16 GB și una de 64 GB, care se vând la prețul de 327, respectiv 410 dolari. Dotările acestui telefon includ un display Full HD de 5 inch, o cameră frontală de 2 MP și o cameră de 13 MP în spate cu deschidere F2.2.

Camera vine cu bliț dual LED Philips și lentila Sony Exmor RS de 28 mm. Handsetul sosește cu diferite variante de procesor în funcție de operatorul care îl vinde. Astfel, el vine cu Tegra 4 via China Mobile, în vreme ce China Unicom și China Telecom vând un MI3 cu CPU Snapdragon 800.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×