HTC One se lansează mâine oficial În România!

2.137 ori
<b>HTC One se lansează mâine oficial În România!</b>Deși ziua de 14 martie este asociată deja de către toți pasionații de tehnologie cu debutul lui Samsung Galaxy S IV, ei bine mâine în România avem o lansare cel puțin la fel de importantă. E vorba despre debutul local al lui HTC One, faimosul...

Deși ziua de 14 martie este asociată deja de către toți pasionații de tehnologie cu debutul lui Samsung Galaxy S IV, ei bine mâine în România avem o lansare cel puțin la fel de importantă. E vorba despre debutul local al lui HTC One, faimosul smartphone cu camera ultrapixel despre care toată lumea vorbește.

Handsetul debutează la noi în cadrul unui eveniment oficial organizat în București, care va avea ca scop prezentarea funcțiilor revoluționare ale terminalului, de la BoomSound la Zoe și de la BlinkFeed la Ultrapixel. Vă reamintesc că acest telefon a fost anunțat oficial la Londra cu o săptămână înainte de MWC 2013 și v-am oferit și noi o experiență hands on cu acest smartphone la Barcelona în cadrul MWC. Mi se pare interesantă sincronizarea în aceeași zi cu lansarea lui Galaxy S IV, mai ales că HTC One se va duela de la egal cu acest rival de-a lungul lui 2013.

Vodafone a anunțat deja că va avea acest model în portofoliu, deci bănuiesc că până în aprilie vom avea și primele prețuri pentru acest smartphone Full HD cu ecran de 4.7 inch. Cei care sunt atrași de carcasa sa metalică și de difuzoarele din partea frontală trebuie să afle că HTC One măsoară 9.3 mm în grosime, cântărește 143 de grame și aduce procesorul de nouă generație Snapdragon 600, plus 2 GB RAM și o cameră de 4 megapixeli cu tehnologie Ultrapixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×