Nvidia Tegra 4 mai bun decât Qualcomm Snapdragon 800, conform unor teste benchmark

1.307 ori
<b>Nvidia Tegra 4 mai bun decât Qualcomm Snapdragon 800, conform unor teste benchmark</b>Dacă toată lumea își freacă mâinile de nerăbdare pentru a pune mâna pe un ASUS PadFone Infinity și HTC One, primele terminale cu procesor Snapdragon 600, aflați că există o variantă și mai puternică de CPU gata să cucerească piața:...

Dacă toată lumea își freacă mâinile de nerăbdare pentru a pune mâna pe un ASUS PadFone Infinity și HTC One, primele terminale cu procesor Snapdragon 600, aflați că există o variantă și mai puternică de CPU gata să cucerească piața: Nvidia Tegra 4. Această putere este confirmată de benchmark-uri și se pare că noul CPU Nvidia întrece chiar și mai puternicul Snapdragon 800.

Procesorul Tegra 4 aduce îmbunătățiri clare față de Tegra 3 și în unele cazuri benchmark-urile au afișat rezultate de 4 ori mai bune decât generația precedentă. Kevin Krewell de la The Linley Group a descoperitTegra 4 este cel mai performant procesor ARM, cu mențiunea ca evaluarea performanței se face pe terminale prototip, de vreme ce nu avem nici un model lansat oficial.

Totuși, există un aspect la care Qualcomm sunt mai buni decât Nvidia: consumul de energie. Snapdragon-urile de nouă generație nu sunt doar puternice, ci și eficiente la consum, în vreme ce Tegra 4 este mare consumator de baterie. Analiștii prezic că Snapdragon 600 și 800 vor face legea pe smartphone-uri, dar Tegra 4 va domina tabletele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×